laminaat

Bent u opzoek naar een nieuw laminaat?

U kunt om verschillende redenen opzoek zijn naar een nieuwe laminaat vloer. Bijvoorbeeld een verhuizing, een nieuwe bank die niet bij het oude laminaat past of gewoonweg een hele make over van uw huiskamer. Met de goede vloer is er namelijk ontzettend veel sfeer aan te brengen in je (nieuwe) huis. Er zijn natuurlijk veel verschillende soorten vloeren en laminaten verkrijgbaar maar het loont zeker de moeite om eens te informeren bij het merk Berry Alloc. Met name de Berry Alloc Naturals serie is de moeite waard.

 

Jong, trendy en realistisch
De populaire Berry Alloc Naturals collectie is van zeer hoge kwaliteit maar zonder dat de vloer antiek en oubollig aandoet. Deze collectie staat voornamelijk voor jong en trendy. Met verschillende frisse designs kan een van deze laminaat berry alloc naturals vloeren de uitstraling van uw huis compleet veranderen. Doordat er gebruik gemaakt wordt van verschillende houtmotieven geeft dit een realistisch uiterlijk aan uw vloer en daarmee ook aan uw huis. De kleuren van de vloeren variëren van wit en grijs naar midden bruin tot zwart. Er zit dus voor elke stijl wat tussen.

Kies goede bescherming
Als u dan eenmaal een mooie vloer heeft uitgezocht is het ook belangrijk om te denken aan de bescherming van uw vloer. Het zou immers zonde zijn als deze door gebruik snel zou beschadigen. Zo kan u uw vloer voorzien van een vloercoating zodat de vloer beschermd is tegen vocht, krassen en schimmels. Zo heeft u er veel langer plezier van!