De gietvloer wordt steeds goedkoper

Vaak wordt over gietvloeren gedacht dat ze zeer duur zijn in aanschaf. Dit komt voornamelijk omdat het vaak maatwerk is en doordat de levensduur erg lang is. Toch hoeft een gietvloer niet altijd duur te zijn, de gietvloer wordt dan ook steeds goedkoper. Hierdoor is het voor iedereen interessant om een gietvloer in uw woning te laten leggen. Een gietvloer is dan ook voor ieder budget beschikbaar.

Maatwerk

Het plaatsen van een gietvloer is vrijwel altijd maatwerk, waarbij professionals u van gedegen advies voorzien. De prijs van een gietvloer is dan ook in vrijwel alle gevallen afhankelijk van een aantal factoren. Dit maakt het lastiger om met vaste prijzen te kunnen werken. U zult dan ook niet vaak vaste prijzen voor de gietvloer aantreffen. De prijs van de gietvloer is onder andere afhankelijk van de ondergrond waar uw woning over beschikt. Daarnaast is uiteraard ook het aantal vierkante meters van invloed op de prijs. Ook de keuze van het materiaal van de gietvloer heeft invloed op de uiteindelijke prijs. Vraag een expert zoals Gietvloer Amsterdam naar de mogelijkheden.

Extra’s

Het is vaak ook mogelijk om uw gietvloer van enkele extra’s te voorzien. Zo kunt u onder andere kiezen voor vloerverwarming, een geluiddempende laag of het aanbrengen van een antisliplaag. Wanneer door een bedrijf zoals Gietvloer Den Haag wordt geplaatst kunt u er voor kiezen om het bedrijfslogo in de vloer aan te brengen. De gietvloeren met een antisliplaag zorgen er niet alleen voor dat u minder snel uitglijdt, ook zijn deze gietvloeren vaak water- en vuilafstotend. Hierdoor wordt het onderhouden van de gietvloer ook eenvoudiger.