vloercoating-garage

De voordelen van een betonlook vloer

Bent u op zoek naar een nieuwe vloer maar vindt u een gewone gietvloer nog niet overtuigend? Overweeg dan eens om te kiezen voor een gietvloer met een mooie betonlook afwerking. Betonlook vloeren worden steeds populairder vanwege de stevigheid en robuuste look. De betonlook gietvloer zelf aanbrengen is ook mogelijk, lees meer over de mogelijkheden.

Geen echte betonvloer?

Een kuntstof betonlook vloer is inderdaad geen echte betonvloer, laat dat duidelijk zijn. De vloeren zijn echter erg vergelijkbaar omdat het uiterlijk hetzelfde is. Een ander vergelijkbaar punt is de levensduur en stevigheid die bij beide vloeren optimaal is.

De voordelen?

Net als met alle andere gietvloeren haalt u ook met de betonlook vloer een hoop voordeel in huis. Het voornaamste voordeel is de lange levensduur, waar een gewone vloer na een paar jaar alweer vervangen moet worden, gaan gietvloeren wel tientallen jaren lang mee. Net als een echte betonvloer kunt u met een gietvloer variant dus ook jarenlang vooruit. Ook Het schoonmaken is een voordeel omdat er geen randen zijn. Hierdoor hoeft u alleen maar af en toe te stofzuigen en dweilen en u bent weer klaar.

Ideaal voor elk interieur

Of u nou een traditionele of een moderne woning heeft, voor ieder interieur is de betonlook gietvloer eigen wel geschikt. Een groot voordeel is dat alle vloeren gelijkvloers gelegd kunnen worden wat betekent dan ze even hoog zijn. Hierdoor lijkt het alsof uw een grote vloer heeft en het hele interieur is met elkaar verbonden. Ook als u de keuze maakt voor een nieuwe vloer dan kunt u rekening houden met het reeds bestaande interieur. Als u bepaalde patronen in de muren en wanden heeft dan kunt u deze bijvoorbeeld ook in de muur laten verwerken. Benader een specialsit zoals Gietvloer Amsterdam en u wordt gelijk goed geholpen.