gietvloer schoon

Hygiënische vloer

Voor de woonkamer, gangen en badkamers is het belangrijk om een hygiënische vloer te hebben. Een vloer die niet alleen lekker warm aan je voeten is, maar ook erg schoon blijft. Een gietvloer biedt in veel gevallen de oplossing. De naadloze microcement afwerking zorgt er voor dat deze vloeren uitstekend schoon te houden zijn en eigenlijk van zichzelf al weinig vuil verzamelen. Een giet

Glij niet meer uit

Bent u wel eens uitgegleden over een vloer, in de badkamer bijvoorbeeld? Met een gietvloer is dat verleden tijd. Deze vloeren kunnen namelijk een antislip laag bevatten. De naam is vrij zelfverklarend, dit zorgt er voor dat u niet zo maar uitglijd over de vloer. Als u dit niet toepast kan de gietvloer namelijk behoorlijk glad zijn. Met sokken kunt u er zelfs op schaatsen!

Geen krassen of slijtage

Wat je ook doet met een gietvloer, hoe vaak je er ook over heen loopt, de vloeren lijken niet te veranderen. Door het aanbrengen van meerdere stevige lagen blijft uw vloer jarenlang in een goede staat. Met een vloercoating afwerking hebben krassen of slijtage ook geen kans. Alleen als u er echt iets zwaars op laat vallen kan er een beschadiging aan de vloer ontstaan.

Gemak met schoonmaken

Zoek je een vloer die niet veel onderhoud vergt? Ook dan kan een gietvloer een welkome oplossing bieden voor uw woonkamer, badkamer of juist voor een praktische ruimte. Neem contact op met een specialist zoals Gietvloer Dordrecht en laat u informeren.