gietvloer

Vervanging voor een bestaande vloer

Naast gietvloeren bestaat er ook vloercoating om aan te brengen op bestaande vloeren. Vloercoating is een dunne laag van slechts een milimeter dik. Deze laag kan ook aangebracht worden op een bestaande en vloer bijvoorbeeld. Vloercoating is bovendien te verkrijgen in vele kleuren en stijlen, er kan zelfs een vloer op maat voor worden gemaakt. Hoewel de gietvloer prijs behoorlijk is gaan deze vloeren erg lang mee waardoor het een prima investering is voor de lange termijn. Gietvloer prijzen zijn bovendien zo gevonden tegenwoordig door de vele aanbieders die er zijn.

De ideale vloer

De ideale vloer om uw huidige vloer te vervangen wordt in dit artikel uitgelicht. Als u behoefte heeft aan een nieuwe vloer dan raden we u aan om te kiezen voor een gietvloer of vloercoating. Deze vloeren worden gegoten over een bestaande vloer waardoor het ideaal is om toe te passen als vervanging van uw huidige vloer, in veel gevallen hoeft uw oude vloer niet eens verwijderd te worden en kan er gewoon een vloercoating laag over de huidige vloer worden aangebracht.

De werkwijze met gietvloeren

Een gietvloer is zoals de naam reeds laat vermoeden een vloer die in uw huis wordt “gegoten”. Deze manier van werken brengt verschillende interessante voordelen met zich mee. Het feit dat de vloer gegoten wordt zorgt er namelijk voor dat deze niet over naden beschikt. Deze naden zijn vaak een doorn in het oog van mensen omdat ze er in kunnen blijven steken met hun voet of omdat er zich vuil in kan manifesteren. Beide punten leren ons dat een vloer zonder deze naden veel interessanter is waardoor de gietvloer meteen reeds goede punten scoort. Dat is echter niet alles, het feit dat naden ontbreken, zorgt er namelijk ook voor dat de vloer zeer weinig onderhoud vergt. Gewoon regelmatig schoonmaken met behulp van lauw water en u bent steevast verzekerd van een mooi uitziende gietvloer van Gietvloer Den Haag in uw huis.