keuze

Vloeren kiezen

Heeft u een nieuwe vloer nodig maar weet u nog niet welke variant het meest geschikt is? Met de informatie op deze website weet u in ieder geval waarom u wel voor een gietvloer moet kiezen. Ook kunnen we u informatie over de verschillen en gelijkenissen met andere vloeren verschaffen. In dit artikel gaan we een poging wagen. We gaan eerst in op de verschillen en geven daarbij aan waarom het interessant is om op een gietvloer over te stappen. Er zijn echter ook gelijkenissen die we u ook niet willen onthouden. Alle informatie zodat u straks zelf een goede keuze kunt maken.

Voordeel van een gietvloer

In tegenstelling tot de meeste vloeren heeft een gietvloer geen randen en ook geen naden. Dit is een groot voordeel omdat vuil dan veel minder kans heeft om zich op te hopen. Schoonmaken wordt hierdoor ook een stuk eenvoudiger. Daarnaast is de lange levensduur een groot voordeel, een gegoten vloer gaat tot wel tien keer zo lang mee dan uw traditionele vloer.

De gelijkenissen

Net als met de meeste vloeren wordt de prijs van een gietvloer, epoxyvloer of vloercoating ook per meter berekend. Dit is handig want aan de hand hiervan kunt u zelf uit zoeken wat de meest geschikte variant is.

We hopen dat u met dit blog voldoende informatie heeft om een goede keuze te maken voor een nieuwe vloer. Mocht dat niet het geval zijn dan heeft u op deze website alsnog voldoende mogelijkheden om een specialist te vinden die u verder kan helpen.